Wie ben ik

Mijn naam is Marian Osse en ik woon hartje stad Groningen. Ik heb altijd een grote liefde gevoeld voor beweging en spel. Dit heb ik op alle mogelijk manieren uitgeleefd tot mijn 56ste, maar tegelijk was ik ook werkzaam als jurist in de zorg. Sinds 2009 ben ik me full time gaan richten op datgene waar ik nu ben uitgekomen, namelijk: salutogenese, versterking van je zelfhelend vermogen. Dit was steeds mijn uitgangspunt en doel; wandelen was favoriet om het zelfhelend vermogen te versterken. Een lange weg, met vallen en opstaan; want ondernemen is toch iets anders als werknemer zijn; met veel scholing en praktijk.

Mijn missie

Bewegen in verbinding…
Bewegen op een manier die goed voelt, verbindt je met je hogere wezen, je ik, je Geest, die we allemaal wel eens gevoeld hebben. Op die manier ben je automatisch in verbinding met kosmische krachten en aardse energieën.
Mijn oefeningen zijn er op gericht om de stroom in ons te wekken. Alles op een speelse en ogenschijnlijk ter loopse manier.

Mijn motto

Samen bewust bewegen, elke week, verbindt. Verbinding maakt krachtig. In potentie is de kracht van de groep heilzaam, daar zet ik mij graag voor in. Anno 2019 is de kracht van de groep een grote heelmeester gebleken. Uit onderzoek blijkt zelfs: de grootste! Aldus ondermeer: Lynne Mc Taggart de power of eight.